kryptovalutor under tryck, skiljer sig endast LTC / USD från resten

Bitcoin blev avvisad på vår resistans trendlinje. Detta är inte ett gott tecken på tjurar. Men prisformen sedan lågen har många impulsiva egenskaper och det kan vara starten på en ny uppåtgående trend. Vilka Bitcoin-investerare vill se nästa? De vill se en högre låg och en uppåtgående omkastning som så småningom kommer att bryta över den gröna trenden motstånd. Bitcoin tjurar vill inte se prisspridning under 61,8% Fibonacci retracement stöd av den senaste uppgången.

BTC / USD BTC / USD

XRP / USD Ripple

Den grunda studsen mot 23,6% Fibonacci retracement var det första tecknet att den uppåtgående studsen var svag och en omkastning lägre skulle snart följa. Jag varnade dig om det i tid. Jag förväntar mig nya nedgångar här. En paus över den senaste höga kommer att öppna vägen för en studsa högre mot 38% Fibo-nivån.

XRP / USD XRP / USD

ETH / USD Etherium

Korrigerande pris åtgärder här också. Vi ser också ett potentiellt huvud och axelmönster bildas. Halsstöd är 788 $. Bryt under det på en daglig nära basis och vi har ett kortsiktigt mål runt 570 $.

ETH / USDETH / USD

LTC / USD Litecoin

Den enda från de 4 som kan ha begränsad nackdel vänster. Priset förväntades dra tillbaka mot 61,8% Fibo-nivå och backtest det brutna kilmönstret. Den har bara återvänt till 38% Fibo-nivån. Detta är ett tecken på styrka. Stödet är 194 $ och därefter vid 183 $. Bryt dem och vi är ute till 160 $. Motståndet är 251 $. Bryt höga och vi kan se 400 $ nivån.