Verktyg för binära optioner Trading

Lektion 2: Verktyg för binära optioner Trading
Idag kommer vi att tala om de verktyg som en nybörjare näringsidkare måste ha för att lyckas i binära alternativ handel.
Skillnaden mellan en binär alternativ näringsidkare och en spelare är enkel. Den utbildade binära optioner handlare gör sin analys innan han går in på marknaden. Spelaren gör helt enkelt sitt drag grundar sig på en föraning eller baserar sin insats på tur. I handeln finns det inget utrymme för lycka och en näringsidkare måste skaffa de nödvändiga verktygen för att lyckas i handeln.
Här är de verktyg varje binära optioner handlare måste ha.
diagram
Diagram är grunden för teknisk analys och det finns inget sätt en näringsidkare kan göra det i den binära optioner marknaden utan att diagram med för att utföra teknisk analys. Diagram berätta en hel del om vad en finansiell tillgång gör. Nyckeln till framgång i den binära alternativ marknaden är att kunna göra korrekta prognoser, och diagram kan gå långt med att hjälpa oss att göra förutsägelser.
Om att få Kartläggning
Diagram är stora prediktorer för marknaden rörlighet. Med hjälp av ett diagram smattra, kan du berätta om priset på en tillgång leds uppåt eller nedåt (som kan användas för att handla en hög / låg handel eller upp / ned handel). Du kan också berätta om en tillgång kommer att röra sig i sidled i en konsolidering, som sedan kan användas för att spela Boundary (In / Out) handel.

I diagrammet exemplet ovan, marknaden stannade i konsolidering för omkring fyra dagar innan en söderut drag. Detta diagram kan användas för att göra en ”IN” handeln i In / Out sort, som begränsar utgången till 3 dagar.

 
På samma sätt skulle denna nedåt triangel diagram kan användas för att handla en ”låg” eller ”Ned i en hög / låg eller upp / ned handeln. Det kan också användas för att handla en ”Touch” handel, välja ett pris barriär mellan S1 och S2 stödlinjer, eller kan användas för att handla en ”No Touch”, med hjälp av en prisbarriär mellan Daily Pivot och R1. Det finns så många möjligheter.
Utan diagram, glömma att tjäna pengar i binära optioner. Det kommer inte hända.
En pålitlig mäklare
Med hjälp av en tillförlitlig och reglerad mäklare är nyckeln till att göra en vinst och kanske det viktigaste ”verktyg” i din verktygslåda. Vilken nytta är andra verktyg om din mäklare är att driva en riggad plattform eller så kan du inte ta ut dina pengar? Nedan är de mest betrodda mäklare på marknaden idag.